!
Pak de pagina's vast
met de muis..

Bruiloft in de Veldkamp

Voor het vieren van uw bruidsfeest bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons eigentijdse restaurant kunnen wij volledig ombouwen tot trendy feestlocatie. De zaal is onder te verdelen in twee ruimtes (mocht u dit willen).
Zo kan er aan de éne kant zitruimte worden gecreëerd en aan de andere kant de danszaal, waar ook de DJ en/of een bandje kan spelen. Met mooi weer is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van ons grote terras. Hier steken wij dan gezellig de fakkels en de vuurkorf aan.
Wij verzorgen uw dag tot in de puntjes. Met veel plezier helpen wij in het voortraject om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat het helemaal aansluit bij uw wensen. Op de dag zelf onderhouden we goed contact met de ceremoniemeester zodat u optimaal kunt genieten.
De aankleding van de zaal ligt ook helemaal in uw handen. Zo wordt er bij ons regelmatig een ‘White Party’ gehouden. Gaat u liever voor een andere kleur en/of aankleding, het is allemaal mogelijk.

Wilt u, of uw gasten niet meer helemaal naar huis rijden, maar lekker in de buurt overnachten? Dan verwijzen wij u héél graag naar Bed and Breakfast De Hooge Woeste.

Hier wordt u geweldig ontvangen en kunt u lekker nagenieten van een topfeest.

‘s Morgens wordt u wakker in een schitterende omgeving en wordt u lekker verwend met een heerlijk ontbijt.

Voor meer informatie over De Hooge Woeste surft u naar: www.dehoogewoeste.nl of neemt u telefonisch contact op met één van de eigenaren via: 0578-662122 / 06 2956 1996

Een goede fotograaf kan op de dag van uw leven naturlijk niet ontbreken, mooie momenten moeten worden vastgelegd. Ook hiervoor hebben wij iemand! Voor meer informatie over foto en videoproducties kunt u een kijkje nemen op www.frankotdigitalmedia.nl of neem contact op met Richard Frankot: 06-22465000.